Brands LoopbaanZaken

0646496710

brands@loopbaanzaken.nl

LinkedIn-profiel van Marieke Brands weergeven

LoopbaanCoaching

Ze zijn er wel: die mensen die ‘vroeger’ al wisten wat ze ‘later’ wilden worden. En dat ook gedaan hebben. De meesten van ons zijn wat langer op zoek. Soms komen we er pas halverwege onze Loopbaan achter dat we eigenlijk helemaal niet (meer) blij zijn met ons werk. Of het werk zelf nog wel leuk vinden, maar de manier waarop niet (meer). Maar wat dan? En hoe dan? Dan ontstaan LoopbaanVragen.

  • Zit ik hier wel op mijn plek?
  • Wordt het geen tijd voor iets anders?
  • Wat zou ik nog meer kunnen doen?
  • Wil ik een leidinggevende functie?
  • Kan ik een andere functie krijgen bij deze werkgever of moet ik overstappen naar een andere werkgever?
  • En hoe pak ik dat dan aan?
  • Is dit alles?
  • Hoe ben ik eigenlijk in deze situatie verzeild geraakt?

Op zo’n moment kan het goed zijn de balans eens op te maken. Even stil te staan bij de belangrijke Zaken als het gaat om je Loopbaan:
Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? En ook: wat niet?
LoopbaanZaken helpt je om hier zicht op te krijgen.
Om van inzicht en overzicht naar uitzicht te komen, uitzicht op een volgende leuke en goede baan.

In een aantal individuele gesprekken (meestal zijn ongeveer 6 gesprekken van anderhalf uur voldoende) en met behulp van diverse (thuiswerk)opdrachten ga je aan de slag om inzicht te krijgen in wie jij bent (je persoonlijkheid), wat je kunt (je competenties) en wat je wilt (je motieven).
Vervolgens stippelen we samen het LoopbaanPad uit om jouw uitzicht, jouw gewenste baan ook daadwerkelijk te verkrijgen.
Als je op jouw LoopbaanPad wat ondersteuning en begeleiding wenst, of hulp bij het solliciteren, is dat natuurlijk mogelijk.

Soms blijkt een LoopbaanPad niet rechtstreeks te bewandelen, moeten obstakels worden opgeruimd, is een omweg nodig of is er behoefte aan coaching. Kortom, soms moet er gewerkt worden aan Zaken die een vervolgstap in de Loopbaan in de weg staan. Ook dan biedt LoopbaanZaken deskundige en intensieve persoonlijke begeleiding.

Kortom, als je het gevoel hebt dat je er zelf niet helemaal uit komt wat je verder wil of kan of moet, kan het goed zijn eens te gaan praten met een ervaren LoopbaanCoach. Ik kan je helpen om nuchter te bekijken wat je situatie is, wat je mogelijkheden zijn, en samen met jou een LoopbaanPad uitstippelen. Of je nu grote vragen hebt – ik wil/moet iets anders maar ik heb nog geen idee wat dan – of ‘kleine’ vragen – hoe schrijf ik een goede brief voor deze baan -, ik spreek je graag.

 bergen

Interesse?

Bel of mail voor een kosteloos kennismakingsgesprek

Schrijf je in: