Brands LoopbaanZaken

0646496710

brands@loopbaanzaken.nl

LinkedIn-profiel van Marieke Brands weergeven

Life Coaching: Hoe pak ik mijn problemen aan zodat ík weer de regie over mijn leven heb?

Niemand zit te wachten op problemen, maar we krijgen er allemaal mee te maken.
Nieuwe problemen, oude problemen die weer de kop opsteken…
Kleine problemen, die net zo veel energie kunnen kosten als grote problemen…
Wat doen we ermee? Hoe gaan we ermee om? Hoe zorgen we ervoor, dat we het probleem de baas blijven? Soms is het voldoende om ‘even de mouwen op te stropen’, biedt het klankbord van vrienden nieuwe inzichten om mee aan de slag te gaan en soms…soms heb je het gevoel dat je er zelf gewoonweg niet uitkomt.

Professioneel klankbord

Dan kan het niet alleen fijn, maar ook nuttig zijn te praten met iemand die onbekend is en toch vertrouwd voelt; iemand die voldoende afstand heeft en toch betrokken is; iemand die goed kan luisteren en volledige aandacht kan geven aan waar jij op dat moment mee zit. Om jou te helpen dat probleem van verschillende kanten te bekijken, oplossingen te zoeken, mogelijkheden te vinden en zo weer grip te krijgen op je probleem. Zodat je óndanks dat probleem, gewoon overeind kunt blijven. Je stap voor stap dat probleem kunt aanpakken tot het zich oplost of hanteerbaar is. En het in ieder geval niet meer voelt als een probleem dat jou tegenhoudt.

Bij wat voor problemen?
Alle problemen die maken dat je het gevoel hebt er zelf niet meer uit te komen. Denk bijvoorbeeld aan klachten door stress of onzekerheid, rouwproblematiek, mantelzorg, verslaving, iets met betrekking tot de kinderen, relationele problemen, problemen op het werk… Als een probleem ’te groot’ is en specifieke deskundigheid behoeft, heb ik het netwerk om verantwoord door te verwijzen. Dan is het probleem in ieder geval wel bespreekbaar gemaakt en is de weg ingezet om daar iets aan te doen.

Interesse?

Bel of mail voor een kosteloos kennismakingsgesprek

Schrijf je in: