Brands LoopbaanZaken

0646496710

brands@loopbaanzaken.nl

LinkedIn-profiel van Marieke Brands weergeven

Ervaringen

Mieke: Praktisch, die plaatjes in mijn agenda. Zo word ik steeds herinnerd aan mijn voornemens. Grenzen stellen, nee zeggen. Het houdt me bij de les.

Femke: Die erkenning dat solliciteren niet leuk is, dat een afwijzing pijn doet, dat het ook wel iets met je doet, dat solliciteren. Dat was belangrijk. Die erkenning krijg je niet altijd van mensen om je heen. Natuurlijk moet je doorgaan, en lukt het op enig moment. Maar het is  niet makkelijk.

Irene: Duidelijk een zeer ervaren coach. Prettig klankbord, voelt aan waar het schuurt en benoemt dat. Respectvol, ruimtegevend, inzicht biedend. Heb nu voldoende handvatten om verder mee aan de slag te gaan.

John: Jouw tips hebben geleid tot inzicht en zelfvertrouwen, waardoor ik nu ben waar ik wilde zijn. Door jou heb ik die stap ondernomen, dus daar denk ik nog wel eens aan terug. Bedankt voor je inbreng.

Yvonne: Prettige gesprekken, soms confronterend, maar ik voel me altijd veilig en gerespecteerd. En ze kijkt breder dan alleen de directe loopbaanvraag, is ook echt geïnteresseerd in mij als persoon.

Anouschka: Doodeng, dat oefenen met die video, maar ik zag wel meteen wat ze bedoelde met feedback op mijn presentatie. Goed hoor, om zo stil te staan bij en te oefenen met non-verbale communicatie.

Marinka: Dat gesprek met Marieke heeft iets bij me los gemaakt. Ze zei precies de dingen die nodig waren. Er is iets bij mij getriggerd waardoor ik eindelijk in actie ben gekomen, hoe eng ik het ook vond. Het beste cadeau voor mezelf ooit. Ik voel me bevrijd van jaren verdriet, woede en pijn!

Marc: Op een prettige wijze veel geleerd. Marieke is een goede luisteraar en stelt goede vragen. Ik heb hier heel veel aan gehad.

Wilma: Professioneel, deskundig, warm en betrokken. Rake metaforen en bewoordingen kwamen bij mij zodanig binnen dat ik in de actiestand kon schieten. Zonder dit traject was ik zeker langdurig uitgevallen.

Maurice: Praktisch, helder, resultaatgericht. Speelt in op behoefte en schakelt makkelijk tussen verschillende onderwerpen.

Ellen: Jeetje, dat 1 gesprek zo diep kan gaan! Ik had niet verwacht dat zo snel zo duidelijk zou worden waar ik echt mee aan de slag moet.

Wil: Waar ik het meeste aan gehad heb? De praktische deskundigheid, hoe pak je het aan, solliciteren op je 50e; dat had ik meer dan 20 jaar niet gedaan. Maar het vertrouwen dat ze gaf en uitstraalde was ook wat ik nodig had om het echt te gaan doen.

Natascha: Ik heb me zeer gezien en gehoord gevoeld in dit traject. Dat maakte dat ik me sterker voelde om aan de slag te gaan met ‘enge’ dingen als netwerken. Oprechte belangstelling en betrokkenheid, én grote professionaliteit. Top!

Erik: Prettig relativeringsvermogen, kan dingen in juiste perspectief plaatsen.

Miranda: zonder de bevlogen en inspirerende gesprekken met Marieke had ik nooit de stap durven zetten om van mijn hobby mijn werk te maken en voor mezelf te beginnen.

Henk: Ik ben behoorlijk eigenwijs, en dan is het fijn als iemand tegengas durft te geven, liefdevol maar duidelijk confronteert met tegenstrijdigheden en aanmoedigt om eigen drijfveren serieus te nemen. Dit was meer dan ‘gewoon’ een loopbaantraject, het heeft mijn leven veranderd.

John: Enorme hulp bij duidelijk maken waar het schuurt. Veel over mezelf geleerd. En heel erg fijn: drie  jaar verder bleek een telefoongesprek voldoende om opnieuw die focus terug te pakken.

Fatima: Mijn leven is zo’n puinhoop momenteel. Ik wist gewoon niet waar te beginnen. De aandacht, steun en praktische vragen van Marieke hebben me echt op de goede weg geholpen.

Paula: Af en toe heb je gewoon een klankbord nodig om duidelijk te krijgen wat de patronen zijn waar je in beweegt en die je zelf niet ziet. Wat een ruimte!

Inzicht, Overzicht, Uitzicht

Interesse?

Bel of mail voor een kosteloos kennismakingsgesprek

Schrijf je in: