Brands LoopbaanZaken

0646496710

brands@loopbaanzaken.nl

LinkedIn-profiel van Marieke Brands weergeven

Praktische informatie

Privacy
Vanzelfsprekend ga ik zeer zorgvuldig om met de persoonsgegevens die ik in verband met begeleiding en bedrijfsvoering vastleg. Als je wilt weten welke gegevens dat zijn, voor welk doel en hoe lang ik die gegevens bewaar, lees dan even de privacy verklaring. Vertrouwen is essentieel bij mijn dienstverlening en alles wat besproken wordt is en blijft vertrouwelijk tenzij er expliciet toestemming wordt gegeven bepaalde informatie te delen. Je kunt er dan ook op rekenen dat ik jouw persoonsgegevens nooit aan derden door zal geven.

Algemene voorwaarden
Hier vind je de algemene voorwaarden die op al mijn diensten van toepassing zijn.
Nog even iets over het afzeggen van afspraken. Overmacht is overmacht, en ziek word je niet altijd 24 uur van te voren. Maar ik reserveer wel tijd in mijn agenda én locatieruimte dus als je aan ziet komen dat je een afspraak mogelijk niet kunt nakomen, bel dan op tijd af. Kan ik in ieder geval die locatieruimte nog annuleren; daarvoor moet ik me ook aan die 24 uurstermijn houden…

Klachten
Als erkend lid van de NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, houd ik me aan de gedragscode en het klachtenreglement van de NOLOC. Het is tot nog toe nooit aan de orde geweest en ik streef ernaar om dat zo te houden. Informatie over code en reglement vind je in de bibliotheek.

Locaties
Ik ben aangesloten bij Het Coachhuis waardoor ik op verschillende locaties kan werken. In principe kan dat door heel Nederland; overwegend werk ik in Zoetermeer, Delft, en Leiden. Of op locatie bij opdrachtgever.

Interesse?

Bel of mail voor een kosteloos kennismakingsgesprek

 

Schrijf je in: