Brands LoopbaanZaken

0646496710

brands@loopbaanzaken.nl

LinkedIn-profiel van Marieke Brands weergeven

GeluksAtelier: ‘Hoe DOE jij Gelukkig?!’

Het is zover: de kick-off van het GeluksAtelier met een leuke, interessante, inspirerende, onthullende en verbindende workshop! Het wordt een ochtend vol ervaringen, inzichten en handvatten om zelf meer GELUK in je dagelijks leven te brengen. Of je nu een dummie bent op het gebied van GELUK of niet; dit wordt sowieso een workshop om gelukkig van te worden.

Wat is het? Een workshop “Hoe DOE jij Gelukkig?!”

Wil jij ontdekken wat JOU gelukkig maakt? Wil je meer energie voelen, vaker een gevoel van geluk ervaren, je geen speelbal van negatieve emoties meer voelen? Dan is deze workshop voor jou. 

Wat levert het op? Na deze kennismakingsworkshop
Weet je wat helpt bij het ervaren van meer geluk
Heb je ervaren hoe je geluksmomentjes kunt creëren
Kun je een begin maken met vaker gelukkig zijn
Doe je kleine dingen die je daarbij helpen
Voel je wat je zelf kunt doen je gelukkig(er) te voelen
Ga je overal geluksmomenten herkennen
Wil je er over delen met anderen want geluk neemt toe als je het deelt

Wat gaan we doen? We benaderen GELUK van verschillende kanten, met feiten, ervaring, inzichten en humor. Dat doen we op een inspirerende plek in de buurt van Delft en sluiten af met een heerlijke gezonde Happy Sandwich.

Kom je ook?
Wanneer      : vrijdag ochtend  9 juni
Waar            : het Atelier van Uylenburg in Delfgauw   http://bit.ly/2oLpW3D
Tijdstip         : inloop vanaf 9.00 uur  – start om 9.30 uur
Aansluitend  : Happy Sandwich tot 13.30 uur
Investering   : De investering voor deze kennismakingsworkshop bedraagt € 49,-.
Dit tarief is uiteraard inclusief btw, materiaal en het arrangement. 

Geluk nu al delen? Als je een vriend(in), collega, partner, familielid of bekende meeneemt is het een speciale prijs van € 89,- voor jullie samen.

Wie zijn wij?
GeluksAtelier is een samenwerking tussen mij en Birgit Snelleman van FactorV. Zij werkt al jaren als vitaliteitstrainer en – coach. Net als ik heeft zij vrij ruime ervaringsdeskundigheid in uiteenlopende life-events die in het algemeen geen bijdrage leveren aan het ervaren van geluk. Wij hebben elkaar leren kennen bij een training van Action for Happiness. Wat wij delen en in elkaar herkennen is de gedrevenheid en passie om bezig te zijn met waar het voor ons om draait: geluk ervaren, mensen helpen meer geluk te ervaren en zo bij te dragen aan een gelukkigere wereld.

Aanmelden? Nog vragen?
Aanmelden kan natuurlijk via brands@loopbaanzaken.nl; daar kun je ook vragen stellen als je eerst meer wilt weten. Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen: 06 4649 6710. Aanmelden/vragen stellen kan ook via Birgit op birgit@factorv.nl of 06 2543 3348

Wie al wat vaker mijn blogs las of mijn nieuwsbrief ontvangt weet dat ik al langer bezig ben met het thema geluk. Ik vind het spannend en enorm inspirerend om daar nu op deze manier actief mee aan de slag te gaan. Leuk als je er bij bent!

Marieke Brands

30 april 2017